Integreret varme når det er Aller bedst

Integreret varme når det er Aller bedst

6. februar 2018


Aller-huset bag ved Fisketorvet er en af Københavns ikoniske bygninger. Det smukke glashus er designet med integrerede varmeløsninger fra Meinertz, der er placeret i diskret i de store facadepartier.


Aller-huset er designet som en trekantet bygning med en spids 28 graders stævn med nord og svagt buede facader, der giver huset et dynamisk udtryk. Da huset blev bygget tilbage i 2009, vakte det opsigt og blev blandt andet præmieret af Københavns Kommune. Bygningen samler Aller-koncernens udgivelser under et tag og er designet som et multimediehus til mediehusets flere hundrede ansatte.


Bygningen er tegnet af PLH Arkitekter og omgivet af vand langs de to længste facader. Store glaspartier lukker omgivelserne ind og gør det muligt at følge byens liv helt tæt på. Samtidig sørger integrerede SkyLine varmegivere fra Meinertz for, at varmeløsningen er så integreret i facaden, at den næsten er usynlig for det blotte øje. SkyLine er nemlig designet til at gå i ét med facaden, så du bevarer de arkitektoniske linjer uden at gå på kompromis med komforten eller udsigten.


Varmegiverne i facaden har desuden den store fordel, at de tager kuldenedfaldet fra de store glaspartier, så det er muligt at opholde sig op af facaden uden at få træk. Det var vigtigt i Aller-huset, hvor den store lounge ikke kun bruges til at byde gæster velkommen, men også fungerer som ramme for en række forskellige udadvendte aktiviteter lige fra udstillinger over kundearrangementer til foredrag. Resultatet er et hus, der byder folk indenfor og giver dem en fænomenal oplevelse visuelt og varmemæssigt.