Moderne og stilfulde rammer gennemstrømmer tøjgigants domicil

Moderne og stilfulde rammer gennemstrømmer tøjgigants domicil

26. Marts 2017


Internationalt modehus har fået nyt domicil i designverdensklasse på Aarhus havn. Bygningen er gennemført ned til mindste detalje og udstyret med skræddersyede varmeløsninger fra Meinertz, der fuldender det elegante og stringente design.


Med store transparente glasfacader, dybe vinduesnicher i italiensk natursten og sammenkoblede bygningskroppe har C.F. Møller tegnet en af de mest spektakulære byggerier på havnefronten i Aarhus. Den tolv etagers høje bygning har vundet både lokal hæder med Aarhus Kommunes Arkitekturpris og international anerkendelse med en af verdens mest prestigefyldte arkitekturpriser, WAN commercial Awards 2015.


Smukke detaljer dominerer hele bygningen. Alt er nøje gennemtænkt, så det skaber en arkitektonisk helhed. De skræddersyede varmeløsninger fra Meinertz smelter fuldstændig sammen med de designbevidste omgivelser.  Langs de åbne vinduesfacader kan man blandt andet se Meinertz ProLine konvektorer, der er fuldstændig integrerede i gulvet, så de går i ét med de mørke egetræsgulve og naturstensoverflader.


I bygningen blandes kontorer, fællesarealer og udearealer på forskudte etager, så man får en fornemmelse af at bevæge sig i en by i byen. Atrier, terrasser og taghaver forbinder bygningskroppen, og glaspartierne giver et flot indkig til by og havn. De minimalistiske ProLine konvektorer er designet og integreret i bygningen, så de sikrer uhindret udsyn og indkig. Det er en løsning, der løfter det æstetiske udtryk og er et effektivt værn mod kulde.


For at sikre, at der ikke er kuldenedfald fra vinduerne, er de diskrete SkyLine konvektorer monteret på vinduessprosserne. En minimalistisk og integreret løsning, der er i fuldstændig harmoni med arkitekturen.  SkyLine konvektorerne er skræddersyet til kontorbygningen, så de indgår i et elegant samspil med de lysegrå stenoverflader på væggene og de markante relieffer af siciliansk natursten, der indrammer vinduerne.