To hvide perler flytter ind på Havneholmen

To hvide perler flytter ind på Havneholmen

13. november 2017


Pandora udvider smykkeskrinet med nyt hovedkontor på Havneholmen i København. De to kontorbygninger forbindes af en glaskorridor, hvor integrerede varmesystemer sørger for et behageligt indeklima samtidig med at forstærke det minimalistiske og tidløse design.


Som to hvide perler står Pandoras nye hovedkontor og funkler på Havneholmen i København. De to bygninger, Plaza II og Plaza III, huser 10.669 m2 kontor, mens en glasmellemgang på elegant vis forbinder de hvide bygninger med vinduer i 5 etager. Her har det danske smykkefirma holdt til siden 2016, hvor de skiftede hovedsædet på Vestegnen ud med den eftertragtede beliggenhed på Havneholmen lige over for Fisketorvet.   


Rene linjer kræver elegant varmeløsning

I den store glasmellemgang med forbindelse til alle etager sørger Meinertz for, at passagen mellem bygningerne opretholder en behagelig temperatur. Her er der brugt Meinertz Skyline og Skyline-Plinth, der ikke kun hindrer kuldenedfald fra glasfacaderne, men også indgår som en integreret designgreb. Varmeløsningen bidrager dermed til den samlede æstetik i Pandora-domicilet, hvor rene linjer og enkel arkitektur skaber klarhed og velvære i kontorbygningerne.


Til gavn for medarbejderne

En unik og skræddersyet varmeløsning gavner de mange medarbejdere og besøgende, der hver dag færdes i hovedkontoret og passerer den specielle glaskorridor med udsigt til vandet. Fra glasmellemgangen er der også kig til Fisketorvet, ligesom to tagterrasser sørger for frisk luft og udsigt over København til hovedsædets medarbejdere.

Plaza II og III er tegnet af Bystrup Arkitekter og Designere, der har formået at skabe et domicil, som passer til smykkefirmaets sans for æstetik, elegance og tidløshed.