Moderne møder industrielt i Pakhus 54

Moderne møder industrielt i Pakhus 54

18.december 2017


På den gamle industrielle frihavn i København udnyttes gamle pakhuse til nye og moderne kontorbygninger. Pakhus 54 er ingen undtagelse, og her er der tænkt over detaljer, der stemmer overens med både det moderne og industrielle udtryk.


I det gamle Pakhus 54 i Københavns Nordhavn, er der blevet plads til moderne kontormiljøer efter en gennemgribende renovering. Pakhuset i det gamle industri- og frihavnsområde er nu en del af en ny bydel, hvor det industrielle møder det moderne. Det skinner også igennem i bygningen, hvor blandt andet Gottlieb Paludan Architects nu holder til. De åbne kontorlandskaber er udstyret med Meinertz ProLine konvektionsriste for at skabe et smukt og strømlinet look, der ligger godt i spænd med det moderne look i den gamle frihavn.


Kompenserer for kuldenedfald

Det fleksible kontorlandskab, hvor arkitektfirmaet hører til, giver de knap hundrede medarbejdere plads til at være kreative, sociale og produktive. Meinertz ProLine sørger samtidig for, at bevare et behageligt indeklima uden at gå på kompromis med udsigten til vandet. Konvektionsristene i gulvet sørger nemlig for, at kompensere for kuldenedfald fra de store vinduespartier samtidig med, at de giver uhindret udkig til glæde for mennesker, der færdes i kontorlandskabet.


Som en arkitektonisk detalje, bidrager Meinertz ProLine konvektionspaneler til det samlede udtryk og forstærker de moderne og industrielle undertoner. Et stort og åbent kontorlandskab kræver også solide varmeløsninger, der kan varme lokalet op – også i de koldeste måneder.

Gottlieb Paludan Architects flyttede ind i Pakhus 54 i november 2016.