Privatbolig

Dansk      English     Deutsch

Radiatorer til privatboliger

Produceret i Danmark siden 1939

Er radiatoren blot et nødvendigt onde?


Nej, det behøver den ikke at være!


Med radiatorer fra MEINERTZ kan du integrere varmen stilfuldt i din boligs arkitektur. Radiatoren kan æstetisk og funktionelt tilpasses rummene på en måde der fremstår smuk, harmonisk og gennemtænkt.


Og hvis du har gulvvarme? Ja, så har du stadig brug for radiatorer. Ved store glaspartier er gulvvarme ikke nok. For rummets komfort skal du have en varmekilde foran vinduet. Og rummene, hvor der ikke er gulvvarme, fortjener også pæne radiatorer.


Lad dig inspirere på denne side, og ring så direkte til MEINERTZ på tlf. 86 52 18 11 eller skriv på meinertz@meinertz.com. Vi hjælper dig videre!

Produkter

Yderlige information

ProLine

til montering i gulvet

ProLine placeres nede i gulvet foran store glas-partier eller døre.


ProLine konvektoren er kun 10 cm dyb, og kan anvendes i både nybyggeri og renovering.


Læs mere om ProLine

Convec FloorLine

til montering i gulvet

Ligesom ProLine skal FloorLine monteres i gulvet. Men da den har en lille og næsten lydløs blæser indbygget, kan den levere samme varme med en mindre størrelse.


Om Convec FloorLine

Ribberør

har et råt, moderne look

MEINERTZ udviklede i 50erne ribberøret til brug i industrien. Men i 70erne bragte arkitekter ribberøret ind i boligerne, og det er stadig en klassiker i den stilrene arkitektur.


Læs mere om ribberør

TF radiator

med klassisk glat front

TF radiator fra MEINERTZ er ikke blot markedets flotteste, den kan tilmed leveres i præcis den størrelse du har brug for. Desuden kan du få den i lige den farve du ønsker.


Mere om TF radiator

SkyLine Plint

radiator du kan sidde på!

SkyLine Plint er en bænkeformet radiator. I lav udgave kan du benytte den som et moderne alternativ til en traditionel konvektor. Men du kan også få den i siddehøjde med sæde.


Mere om SkyLine Plint

T Serien

er den vi altid har lavet!

Som de første i Danmark introducerede MEINERTZ en linje af svejsede radiatorer tilbage i 60erne. I dag kan du få dem i den størrelse, fave og form du ønsker.


Mere om T Serien

Zehnder Charleston

er rå nostalgi

Charleston er den helt klassiske radiator som du kan anvende lige som du har lyst til. Prøv den i råt stål i det moderne hjem, eller som det tidsløse udtryk i det klassiske hjem.


Læs om Charleston

Zehnder Metropolitan

for varme håndklæder

Metropolitan er én af vore håndklædevarmere.


Ikke blot er Metropolitan meget effektiv. Det innovative design skaber en æstetisk lethed i rummet.


Læs om Metropolitan

TX Plint

har integrerede ben

I de integrede ben kan man skjule vandrørene, så radiatoren fremstår langt mere æstetisk og uforstyrret i rummet. TX Plint kan også leveres med sæde, så man kan sidde på den.


Læs mere om TX Plint

Har du en terrassedør, hvor du ødelægger gulvristen, når du kører stolen henover? Vælg en MEINERTZ ProLine. Den er så stærk, at selv biler kan køre over den.

Har du en radiator bygget ned i gulvet foran terrassevinduet? Ønsker du at skifte den gamle aluminiumsrist? Prøv en MEINERTZ ProLine rist.

FARVER


Du kan få radiatorer fra MEINERTZ i præcis den farve du ønsker.


Vi har et stort antal standard farve.


Ønsker du noget helt specielt, klarer vi også det.

Buede former


De fleste af vore radiatorer kan vi levere i buede former. Derfor er det ikke nogen forhindring, at der er runde facader og skæve vinkler i din bolig.